Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Вътрешните Ръкавици BAD BOY Gel Hand Wraps Pro Series</strong> са създадени за усилване на защитата на ръката Ви, докато пратикувате любимия спорт. Носят се под боксовите ръкавици, като алтернативен вариант на бинтовете.<br><br> <strong>Вътрешните Ръкавици BAD BOY Gel Hand Wraps Pro Series</strong> са изключително лесни за слагане, осигуряват допълнителна абсорбация на ударите и Ви спестяват 5 минутното навиване на бинтове. Изработени от високотехнологична дишаща, мрежеста материя, даваща комфорт при носене, с допълнителен гел за защита около кокалчетата. С индивидуални джобчета за пръстите за комфорт и безопастност. Идеални за аеробни тренировки. Стилна комбинация на цветовете за победители - черно,бяло и червено, с легендарното лого на марката около китката.<br><br> Бъдете винаги защитени с <strong>вътрешните ръкавици BAD BOY Gel Hand Wraps Pro Series!</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM <br></strong><br><br>
Model: 401685
30.00 New

Вътрешни Ръкавици BAD BOY Gel Hand Wraps Pro Series

Този продукт вече не се предлага!
30.00
30.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Вътрешните Ръкавици BAD BOY Gel Hand Wraps Pro Series са създадени за усилване на защитата на ръката Ви, докато пратикувате любимия спорт. Носят се под боксовите ръкавици, като алтернативен вариант на бинтовете.

Вътрешните Ръкавици BAD BOY Gel Hand Wraps Pro Series са изключително лесни за слагане, осигуряват допълнителна абсорбация на ударите и Ви спестяват 5 минутното навиване на бинтове. Изработени от високотехнологична дишаща, мрежеста материя, даваща комфорт при носене, с допълнителен гел за защита около кокалчетата. С индивидуални джобчета за пръстите за комфорт и безопастност. Идеални за аеробни тренировки. Стилна комбинация на цветовете за победители - черно,бяло и червено, с легендарното лого на марката около китката.

Бъдете винаги защитени с вътрешните ръкавици BAD BOY Gel Hand Wraps Pro Series!WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM


Цвят: Черен
Спорт: Бокс
Пол: Мъже; Жени
Материал: Текстил
Марка: Bad Boy
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех