Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>ММА Ръкавиците SZ FIGHTERS MMA Gloves </strong>са перфектният начин да предпазите себе си от нежелани контузии и излишни наранявания.<br><br> <strong>ММА Ръкавиците SZ FIGHTERS MMA Gloves</strong> се грижат за стабилизирането на юмрука и за Вашето отлично представяне. Изработени са от висококачествена естествена кожа, издръжлива на протриване, в черен цвят за победители с логото на прочутата марка производител <strong>SZ FIGHTERS</strong> върху горната повърхност. Дизайнът е специално проектиран, за да поддържа Вашата ловкост, а наличието на отвор осигурява вентилация. Качественото закопчаване с маншет допълнително спомага за Вашето удобство.<br><br> <strong>ММА Ръкавиците SZ FIGHTERS MMA Gloves</strong> са Вашият верен приятел срещу противника.<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 401601
40.00 New

ММА Ръкавици SZ FIGHTERS MMA Gloves

Този продукт вече не се предлага!
40.00
40.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
ММА Ръкавиците SZ FIGHTERS MMA Gloves са перфектният начин да предпазите себе си от нежелани контузии и излишни наранявания.

ММА Ръкавиците SZ FIGHTERS MMA Gloves се грижат за стабилизирането на юмрука и за Вашето отлично представяне. Изработени са от висококачествена естествена кожа, издръжлива на протриване, в черен цвят за победители с логото на прочутата марка производител SZ FIGHTERS върху горната повърхност. Дизайнът е специално проектиран, за да поддържа Вашата ловкост, а наличието на отвор осигурява вентилация. Качественото закопчаване с маншет допълнително спомага за Вашето удобство.

ММА Ръкавиците SZ FIGHTERS MMA Gloves са Вашият верен приятел срещу противника.WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Спорт: ММА
Пол: Мъже
Материал: Еко Кожа
Марка: SZ Fighters
Тип Аксесоари: Ръкавици
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех