Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>ММА Ръкавици DOMINATOR MMA Gloves Print </strong>са професионални кожени ръкавици подходящи за ММА състезания. Отличават се с това, че палецът им е от естествена кожа. <br><br><strong>Характеристики:</strong><br><br><strong>MMA Ръкавиците DOMINATOR MMA Gloves</strong> са с напълно отворена длан, което предлага голяма свобода на движение. Вътрешната част е покрита с омекотяващ слой и сатенено покритие, което осигурява по-голям комфорт и удобство. Оцветени в бял цвят с тематична щампа на горната част, която изразява фрагмент от филма <strong>"На нож"</strong>, посветен на 100-годишнината от <strong>Балканската война</strong> - символ на смелостта на българския войник.<br><br> <br>Играйте професионално с <strong>MMA Ръкавиците DOMINATOR MMA Gloves.</strong><br><br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 401975
65.00 New

ММА Ръкавици DOMINATOR MMA Gloves Print

Този продукт вече не се предлага!
65.00
65.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
ММА Ръкавици DOMINATOR MMA Gloves Print са професионални кожени ръкавици подходящи за ММА състезания. Отличават се с това, че палецът им е от естествена кожа.

Характеристики:

MMA Ръкавиците DOMINATOR MMA Gloves са с напълно отворена длан, което предлага голяма свобода на движение. Вътрешната част е покрита с омекотяващ слой и сатенено покритие, което осигурява по-голям комфорт и удобство. Оцветени в бял цвят с тематична щампа на горната част, която изразява фрагмент от филма "На нож", посветен на 100-годишнината от Балканската война - символ на смелостта на българския войник.


Играйте професионално с MMA Ръкавиците DOMINATOR MMA Gloves.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Бял
Спорт: ММА
Пол: Мъже
Материал: Еко Кожа
Марка: Dominator
Тип Аксесоари: Ръкавици; ММА Ръкавици
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех