Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>MMA Ръкавици DOMINATOR MMA Gloves</strong> са професионални ръкавици подходящи за ММА състезания и други боини спортове, в които се използват ръкавици с големина 4 oz.<br><br> <strong>Характеристики:</strong><br><br> <strong>MMA Ръкавици DOMINATOR MMA Gloves</strong> са с напълно отворена длан, което предлага голяма свобода на движение. Велкро, тройно залепване около китката, регулиращо наместването на ръкавицата и подсилващо нейната стабилност; Наличието на качествени кантове около дланта и по краищата на ръкавиците гарантират тяхната здравина.<br>Направени са от висок клас мека и дишаща кожа. Вътрешната страна е изградена от микрофибърен полиестер, което осигурява попиване на потта и поддържа ръката Ви суха през цялото време. Оцветени са в стилен червен цвят, а от горната страна има надпис "<strong>Dominator</strong>".<br><br> <br>Играйте професионално с <strong>MMA Ръкавиците DOMINATOR MMA Gloves</strong>.<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 401974
55.00 New

ММА Ръкавици DOMINATOR MMA Gloves

Този продукт вече не се предлага!
55.00
55.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
MMA Ръкавици DOMINATOR MMA Gloves са професионални ръкавици подходящи за ММА състезания и други боини спортове, в които се използват ръкавици с големина 4 oz.

Характеристики:

MMA Ръкавици DOMINATOR MMA Gloves са с напълно отворена длан, което предлага голяма свобода на движение. Велкро, тройно залепване около китката, регулиращо наместването на ръкавицата и подсилващо нейната стабилност; Наличието на качествени кантове около дланта и по краищата на ръкавиците гарантират тяхната здравина.
Направени са от висок клас мека и дишаща кожа. Вътрешната страна е изградена от микрофибърен полиестер, което осигурява попиване на потта и поддържа ръката Ви суха през цялото време. Оцветени са в стилен червен цвят, а от горната страна има надпис "Dominator".


Играйте професионално с MMA Ръкавиците DOMINATOR MMA Gloves.WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Червен
Спорт: ММА
Пол: Мъже
Материал: Еко Кожа
Марка: Dominator
Тип Аксесоари: Ръкавици; ММА Ръкавици
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех