Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>ММА Ръкавиците BAD BOY Safety MMA</strong> са създадени, за да се даде най-доброто за трениране на любимия спорт на атрактивна цена. Проектирани с основна цел да донесат максимален комфорт и протекция по време на тренировки, с чувал, лапи или в спаринг сесии.<br><br> <strong>ММА Ръкавиците BAD BOY Safety MMA</strong> са направени от високачествена кожа, със завидна издръжливост, вътрешна мека част, с дишаща способност против изпотяване, поддържаща ръцете сухи. Многопластовата пяна плюс <strong>Gel Fusion</strong> осигуряват максимална защита и абсорбация на ударите. Това са най-издръжливите ръкавици, с подсилен шев, склонни да издържат и най-тежките тренировки. Специалният широк маншет осигурява стабилно закопчаване. Всичко това е в комплект с впечатляващата визия на ръкавицата - пъстър дизайн в черно и червено, с логото на любимата марка<strong> BAD BOY</strong> върху горната повърхност и маншета.<br><br> Много хора ще започнат да Ви завиждат в спортния салон с <strong>ММА ръкавиците BAD BOY Safety MMA !</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM<br></strong><br><br>
Model: 401677
58.00 New

ММА Ръкавици BAD BOY Safety MMA Gloves

Този продукт вече не се предлага!
58.00
58.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
ММА Ръкавиците BAD BOY Safety MMA са създадени, за да се даде най-доброто за трениране на любимия спорт на атрактивна цена. Проектирани с основна цел да донесат максимален комфорт и протекция по време на тренировки, с чувал, лапи или в спаринг сесии.

ММА Ръкавиците BAD BOY Safety MMA са направени от високачествена кожа, със завидна издръжливост, вътрешна мека част, с дишаща способност против изпотяване, поддържаща ръцете сухи. Многопластовата пяна плюс Gel Fusion осигуряват максимална защита и абсорбация на ударите. Това са най-издръжливите ръкавици, с подсилен шев, склонни да издържат и най-тежките тренировки. Специалният широк маншет осигурява стабилно закопчаване. Всичко това е в комплект с впечатляващата визия на ръкавицата - пъстър дизайн в черно и червено, с логото на любимата марка BAD BOY върху горната повърхност и маншета.

Много хора ще започнат да Ви завиждат в спортния салон с ММА ръкавиците BAD BOY Safety MMA !WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM


Цвят: Черен
Спорт: ММА
Пол: Мъже
Материал: Еко Кожа
Марка: Bad Boy
Тип Аксесоари: Ръкавици; ММА Ръкавици
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех