Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>MMA-Граплинг Ръкавиците С Палец EVERLAST MMA-Grappling Gloves Thumb</strong> са необходим артикул по време на Вашите тренировки, за да бъдете предпазени от наранявания и контузии, които ще Ви попречат да се наслаждавате на любимия си спорт.<strong> </strong><br><br> <strong> </strong><strong>MMA-Граплинг Ръкавиците С Палец EVERLAST MMA-Grappling Gloves Thumb</strong> са изработени от черна, издръжлива кожа, с вътрешна част от дишащ полиестер. Стабилизират юмрука. Съдържат подплънки на пръстите и горната част на ръката. "Затворен палец" за оптимален захват. Велкро лента на удобно пристягане и защита от разместване. В стилен черен цвят, с отличителен бял надпис<strong> EVERLAST </strong>върху китката.<strong> </strong><br><br> Представете си като професионалисти с <br><strong>MMA-граплинг ръкавиците с палец EVERLAST MMA-Grappling Gloves Thumb !</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM<br></strong><br><br>
Model: 401837
38.00 New

MMA-Граплинг Ръкавици С Палец EVERLAST MMA-Grappling Gloves Thumb

Този продукт вече не се предлага!
- 5%
40.00
38.00лв.
Спестявате 2.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
MMA-Граплинг Ръкавиците С Палец EVERLAST MMA-Grappling Gloves Thumb са необходим артикул по време на Вашите тренировки, за да бъдете предпазени от наранявания и контузии, които ще Ви попречат да се наслаждавате на любимия си спорт.

MMA-Граплинг Ръкавиците С Палец EVERLAST MMA-Grappling Gloves Thumb са изработени от черна, издръжлива кожа, с вътрешна част от дишащ полиестер. Стабилизират юмрука. Съдържат подплънки на пръстите и горната част на ръката. "Затворен палец" за оптимален захват. Велкро лента на удобно пристягане и защита от разместване. В стилен черен цвят, с отличителен бял надпис EVERLAST върху китката.

Представете си като професионалисти с
MMA-граплинг ръкавиците с палец EVERLAST MMA-Grappling Gloves Thumb !WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM


Цвят: Черен
Спорт: ММА
Пол: Мъже
Материал: Еко Кожа
Марка: Everlast
Тип Аксесоари: Ръкавици
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех