Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Боксовите Ръкавици SZ FIGHTERS Leather Boxing Gloves </strong>са изработени от качествена естествена телешка кожа. Те са най-добрият и сигурен начин да предпазите себе си и ръцете си от неприятни наранявания и излишни контузии.<br><br> Добре направеният избор с <strong>боксовите ръкавици SZ FIGHTERS Leather Boxing Gloves </strong>ще спомогне за цялостното отлично представяне на боксьора и неговия комфорт.<br>Естествената кожа спомага за по-продължителното използване на ръкавиците, а атрактивната комбинация от бял и черен цвят и за перфектния им външен вид. Удобното закопчаване с еластичен маншет е още един плюс на модела.<br><br> Покажете най-доброто от себе си с <strong>боксовите ръкавици SZ FIGHTERS Leather Boxing Gloves</strong>!<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 401613
55.00 New

Боксови Ръкавици SZ FIGHTERS Leather Boxing Gloves

Този продукт вече не се предлага!
55.00
55.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Боксовите Ръкавици SZ FIGHTERS Leather Boxing Gloves са изработени от качествена естествена телешка кожа. Те са най-добрият и сигурен начин да предпазите себе си и ръцете си от неприятни наранявания и излишни контузии.

Добре направеният избор с боксовите ръкавици SZ FIGHTERS Leather Boxing Gloves ще спомогне за цялостното отлично представяне на боксьора и неговия комфорт.
Естествената кожа спомага за по-продължителното използване на ръкавиците, а атрактивната комбинация от бял и черен цвят и за перфектния им външен вид. Удобното закопчаване с еластичен маншет е още един плюс на модела.

Покажете най-доброто от себе си с боксовите ръкавици SZ FIGHTERS Leather Boxing Gloves!WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Спорт: Бокс
Пол: Мъже
Материал: Естествена Кожа; EVA Пяна
Марка: SZ Fighters
Тип Аксесоари: Ръкавици
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех