Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Боксовите Ръкавици SZ FIGHTERS Boxing Gloves </strong>са изработени от висококачествена изкуствена кожа. Създадени с цел да стабилизират ръката и да Ви предпазят от травми и наранявания.<br><br> <strong>Боксовите Ръкавици SZ FIGHTERS Boxing Gloves</strong> са правилната част от всяка една екипировка. Удобни и издръжливи, те спомагат да разгърнете потенциала си в пълната му форма. Моделът е направен така че да прилепва по ръката, в атрактивно черно-червено оцветяване за победители, с комфортен еластичен маншет за закопчаване. Логото на любимата на много боксьори марка краси предната им част.<br><br> С <strong>боксовите ръкавици SZ FIGHTERS Boxing Gloves</strong> винаги ще бъдете крачка напред пред противника!<strong> </strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 401612
35.00 New

Боксови Ръкавици SZ FIGHTERS Boxing Gloves

Този продукт вече не се предлага!
35.00
35.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Боксовите Ръкавици SZ FIGHTERS Boxing Gloves са изработени от висококачествена изкуствена кожа. Създадени с цел да стабилизират ръката и да Ви предпазят от травми и наранявания.

Боксовите Ръкавици SZ FIGHTERS Boxing Gloves са правилната част от всяка една екипировка. Удобни и издръжливи, те спомагат да разгърнете потенциала си в пълната му форма. Моделът е направен така че да прилепва по ръката, в атрактивно черно-червено оцветяване за победители, с комфортен еластичен маншет за закопчаване. Логото на любимата на много боксьори марка краси предната им част.

С боксовите ръкавици SZ FIGHTERS Boxing Gloves винаги ще бъдете крачка напред пред противника!WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Спорт: Бокс
Пол: Мъже
Материал: Еко Кожа; EVA Пяна
Марка: SZ Fighters
Тип Аксесоари: Ръкавици; Боксови Ръкавици
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех