Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Боксовите Ръкавици EVERLAST Protex 2 Training Boxing Gloves</strong> са професионални спаринг ръкавици, чиито технологични нововъведения носят комфорт, издръжливост и защита.<strong> </strong><br><br> <strong> </strong><strong>Боксовите Ръкавици EVERLAST Protex 2 Training Boxing Gloves </strong>са изработени от висококачествена изкуствена кожа и олекотени материали. Подходящи са за начинаещи и напреднали. Иновативната технология <strong>Protex2</strong> позволява на китката и палеца да бъдат в правилна позиция при удар, което дава голяма преднина в предпазването от контузии. Снабдени с <strong>EverDri Liner </strong>технология, която се грижи ръцете да бъдат сухи и да не се потят. Антибактериална подплата за защита от микроби и неприятни миризми.<strong> Evercool</strong> технология за отлична вентилация и циркулиране на въздуха вътре в ръкавицата. Стилен модел в черен цвят, с отличителни бели надписи <strong>EVERLAST </strong>върху горната част.<br><br> Играйте, като професионалисти с <br><strong>боксовите ръкавици EVERLAST Protex 2 Training Boxing Gloves !</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM<br></strong><br><br>
Model: 401872
80.00 New

Боксови Ръкавици EVERLAST Protex 2 Training Boxing Gloves

Този продукт вече не се предлага!
- 5%
85.00
80.00лв.
Спестявате 5.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Боксовите Ръкавици EVERLAST Protex 2 Training Boxing Gloves са професионални спаринг ръкавици, чиито технологични нововъведения носят комфорт, издръжливост и защита.

Боксовите Ръкавици EVERLAST Protex 2 Training Boxing Gloves са изработени от висококачествена изкуствена кожа и олекотени материали. Подходящи са за начинаещи и напреднали. Иновативната технология Protex2 позволява на китката и палеца да бъдат в правилна позиция при удар, което дава голяма преднина в предпазването от контузии. Снабдени с EverDri Liner технология, която се грижи ръцете да бъдат сухи и да не се потят. Антибактериална подплата за защита от микроби и неприятни миризми. Evercool технология за отлична вентилация и циркулиране на въздуха вътре в ръкавицата. Стилен модел в черен цвят, с отличителни бели надписи EVERLAST върху горната част.

Играйте, като професионалисти с
боксовите ръкавици EVERLAST Protex 2 Training Boxing Gloves !WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM


Цвят: Черен
Спорт: Бокс
Пол: Мъже
Материал: Еко Кожа; EVA Пяна
Марка: Everlast
Тип Аксесоари: Ръкавици; Боксови Ръкавици
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех