Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Боксови Ръкавици DOMINATOR Boxing Gloves Samurai Leather</strong> са подходящо и сигурно "оръжие", което освен Вас, ще предпазва и противника Ви. Те са удобни и стилни, с много добро затягане в китката, което осигурява максимална защита на ръцете от наранявания и контузии.<br><br><strong>Характеристики:</strong><br><br><strong>Боксовите Ръкавици DOMINATOR Boxing Gloves Samurai Leather</strong> са 100% ръчна изработка, направени от висок клас естествена, мека кожа - телешка. Вътрешната страна е изградена от микрофибърен полиестер, което осигурява попиване на потта и поддържа ръката Ви суха през цялото време. Плътно напасване на ръката, което осигурява максимална защита на китките и оптимална сила на удара. Оцветени са в оригинална и стилна гама - червено и черно, като от горната страна на ръкавицата са изобразени логото на <strong>Dominator</strong> и самурайски шлем<strong> "кабуто"</strong>, а на китката е изписан един от девизите на древните войни -<strong> "Падни седем пъти, изправи се осем"</strong> .<br><br>Играйте професионално с <strong>Боксовите Ръкавици DOMINATOR Boxing Gloves Samurai Leather</strong>.<br><br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 401979
92.00 New

Боксови Ръкавици DOMINATOR Boxing Gloves Samurai Leather

Този продукт вече не се предлага!
92.00
92.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Боксови Ръкавици DOMINATOR Boxing Gloves Samurai Leather са подходящо и сигурно "оръжие", което освен Вас, ще предпазва и противника Ви. Те са удобни и стилни, с много добро затягане в китката, което осигурява максимална защита на ръцете от наранявания и контузии.

Характеристики:

Боксовите Ръкавици DOMINATOR Boxing Gloves Samurai Leather са 100% ръчна изработка, направени от висок клас естествена, мека кожа - телешка. Вътрешната страна е изградена от микрофибърен полиестер, което осигурява попиване на потта и поддържа ръката Ви суха през цялото време. Плътно напасване на ръката, което осигурява максимална защита на китките и оптимална сила на удара. Оцветени са в оригинална и стилна гама - червено и черно, като от горната страна на ръкавицата са изобразени логото на Dominator и самурайски шлем "кабуто", а на китката е изписан един от девизите на древните войни - "Падни седем пъти, изправи се осем" .

Играйте професионално с Боксовите Ръкавици DOMINATOR Boxing Gloves Samurai Leather.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Спорт: Бокс
Пол: Мъже
Материал: Естествена Кожа; EVA Пяна
Марка: Dominator
Тип Аксесоари: Ръкавици; Боксови Ръкавици
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех