Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Боксови Ръкавици DOMINATOR Boxing Gloves Lion</strong> са подходящо и сигурно "оръжие", което освен Вас, ще предпазва и противника Ви. Те са удобни и стилни, с много добро затягане в китката, което осигурява максимална защита на ръцете от наранявания и контузии.<br><br><strong>Характеристики:</strong><br><br><strong>Боксовите Ръкавици DOMINATOR Boxing Gloves Lion</strong> са направени от висок клас изкуствена, мека кожа. Вътрешната страна е изградена от микрофибърен полиестер, което осигурява попиване на потта и поддържа ръката Ви суха през цялото време.<br>Плътно напасване на ръката, чрез двойното закопчаване, което осигурява максимална защита на китките и оптимална сила на удара. Оцветени са в оригинална и стилна гама - бяло и черно, като от горната страна на ръкавицата е логото на <strong>Dominator</strong>.<br><br>Играйте професионално с <strong>Боксовите Ръкавици DOMINATOR Boxing Gloves Lion.</strong><br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 401982
42.00 New

Боксови Ръкавици DOMINATOR Boxing Gloves Lion

Този продукт вече не се предлага!
42.00
42.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Боксови Ръкавици DOMINATOR Boxing Gloves Lion са подходящо и сигурно "оръжие", което освен Вас, ще предпазва и противника Ви. Те са удобни и стилни, с много добро затягане в китката, което осигурява максимална защита на ръцете от наранявания и контузии.

Характеристики:

Боксовите Ръкавици DOMINATOR Boxing Gloves Lion са направени от висок клас изкуствена, мека кожа. Вътрешната страна е изградена от микрофибърен полиестер, което осигурява попиване на потта и поддържа ръката Ви суха през цялото време.
Плътно напасване на ръката, чрез двойното закопчаване, което осигурява максимална защита на китките и оптимална сила на удара. Оцветени са в оригинална и стилна гама - бяло и черно, като от горната страна на ръкавицата е логото на Dominator.

Играйте професионално с Боксовите Ръкавици DOMINATOR Boxing Gloves Lion.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Спорт: Бокс
Пол: Мъже
Материал: Еко Кожа; EVA Пяна
Марка: Dominator
Тип Аксесоари: Ръкавици; Боксови Ръкавици
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех