Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Боксовите Ръкавици BAD BOY 3G PU Gloves</strong> са третото поколение ръкавици на прочутите <strong>Bad Boy</strong> и то на страхотна цена. Те ще Ви предпазят от травми и ще Ви помогнат да покажете най-доброто от себе си на ринга.<br><br> Горната част на <strong>боксовите ръкавици BAD BOY 3G PU Gloves </strong>е изградена от високотехнологичната<strong> PU</strong> изкуствена кожа, която гарантира отлично качество. Известното лого на марката се намира в горната им част в черен цвят, атрактивно контрастиращо на червената им повърхност, а също и върху удобното широко велкро закопчаване с ярък червен надпис <strong>BAD BOY</strong>. Дизайнът определено ще накара много глави да се обърнат след Вас в спортния салон. Монолитната пяна на ръкавицата приляга към контура на Вашата ръка за ултимален комфорт, когато удряте по време на тренировка или състезание. Компресираната <strong>IMF пяна </strong>осигурява максимална абсорбация на шока от удара и надеждна защита на ръката. Вътрешната част е изработена с цел да осигурява вентилация и защита от потене. Подобрената им конструкция се напасва по анатомичната форма на ръката. Функция "заключен палец". Широко велкро закопчаване за лесно слагане и сваляне.<br><br> С <strong>боксовите ръкавици BAD BOY 3G PU Gloves </strong>ще завладеете нови хоризонти на ринга!<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM<br></strong><br><br>
Model: 401691
80.00 New

Боксови Ръкавици BAD BOY 3G PU Gloves

Този продукт вече не се предлага!
80.00
80.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Боксовите Ръкавици BAD BOY 3G PU Gloves са третото поколение ръкавици на прочутите Bad Boy и то на страхотна цена. Те ще Ви предпазят от травми и ще Ви помогнат да покажете най-доброто от себе си на ринга.

Горната част на боксовите ръкавици BAD BOY 3G PU Gloves е изградена от високотехнологичната PU изкуствена кожа, която гарантира отлично качество. Известното лого на марката се намира в горната им част в черен цвят, атрактивно контрастиращо на червената им повърхност, а също и върху удобното широко велкро закопчаване с ярък червен надпис BAD BOY. Дизайнът определено ще накара много глави да се обърнат след Вас в спортния салон. Монолитната пяна на ръкавицата приляга към контура на Вашата ръка за ултимален комфорт, когато удряте по време на тренировка или състезание. Компресираната IMF пяна осигурява максимална абсорбация на шока от удара и надеждна защита на ръката. Вътрешната част е изработена с цел да осигурява вентилация и защита от потене. Подобрената им конструкция се напасва по анатомичната форма на ръката. Функция "заключен палец". Широко велкро закопчаване за лесно слагане и сваляне.

С боксовите ръкавици BAD BOY 3G PU Gloves ще завладеете нови хоризонти на ринга!WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM


Цвят: Червен
Спорт: Бокс
Пол: Мъже
Марка: Bad Boy
Тип Аксесоари: Ръкавици; Боксови Ръкавици
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех